Παραγγελίες

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

  1. Βήμα Συμπλήρωση ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης.

  2. Βήμα Την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, με την ηλεκτρονική επιλογή «ΑΠΟΔΟΧΗ» που δίνεται στον ενδιαφερόμενο από τον διαδικτυακό τόπο

  3. Βήμα Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.matoufrancecom σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1349478890 credit cardΜε τη χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Η έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.

 

1349478978 CashΜε αντικαταβολή (μόνο για την Ελλάδα). Η αντικαταβολή επιβαρύνεται με 3.50 ευρώ ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας (συμπεριλαμβανεται ΦΠΑ 24%). Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για την αποστολή.

 

1349478926 paypalΜέσω PayPal Λογαργιασμού. Ένας λογαριασμός PayPal μπορεί να χρηματοδοτηθεί με ηλεκτρονική πίστωση από ένα τραπεζικό λογαριασμό ή από μια πιστωτική κάρτα. Το PayPal είναι ένα παράδειγμα μιας πληρωμής σε υπηρεσίες διαμεσολαβήσεως, που διευκολύνει τον κόσμο κατά το ηλεκτρονικό εμπόριο.

 

Ο καταναλωτής θα ενημερώνεται από την εταιρεία εντός 3 εργάσιμων ημερών για τυχόν μή διαθεσιμότητα της παραγγελίας.

Οι πελάτες εκτός Ελλάδας και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κλπ για τα οποία η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.