Τρόποι Πληρωμής

1346581238 Visa-Curved 1346581380 mastercard-curved 1346581376 paypal-curved 1346581289 pay-od-delivery
Πιστωτική κάρτα VISA Πιστωτική κάρτα MasterCard Paypal Αντικαταβολή

 

1. Αντικαταβολή.

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

H αντικαταβολή έχει χρέωση 2,50€.

(Μόνο εντός Ελλάδας).

2. Paypal.

Το PayPal είναι μία επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω του οποίου επιτρέπονται οι πληρωμές ηλεκτρονικά και οι μεταφορές χρημάτων γίνονται μέσω του Διαδικτύου . Το PayPal χρησιμεύει ως μια ηλεκτρονική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές μεθόδους, όπως οι επιταγές και οι εντολές πληρωμών.

Ένας λογαριασμός PayPal μπορεί να χρηματοδοτηθεί με ηλεκτρονική πίστωση από ένα τραπεζικό λογαριασμό ή από μια πιστωτική κάρτα. Το PayPal είναι ένα παράδειγμα μιας πληρωμής σε υπηρεσίες διαμεσολαβήσεως, που διευκολύνει τον κόσμο κατά το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το PayPal εκτελεί την επεξεργασία των πληρωμών για online πωλήσεις, δημοπρασίες χώρων, καθώς και άλλους εμπορικούς χρήστες, για την οποία χρεώνει αμοιβή. Φορτίζει μερικές φορές επίσης τέλος συναλλαγής για τη λήψη χρημάτων (ένα ποσοστό του ποσού που απέστειλε συν ένα πρόσθετο σταθερό ποσό). Το επίπεδο των τελών εξαρτάται από το χρησιμοποιούμενο νόμισμα, την επιλογή πληρωμής που χρησιμοποιείται, τη χώρα του αποστολέα, τη χώρα του δικαιούχου, το ποσό που αποστέλλεται και τον τύπο του λογαριασμού του δικαιούχου.

Στην προσπάθεια του να αυξήσει την ασφάλεια των χρηστών του, το PayPal δημιούργησε μια δύο σταδίων διαδικασία σύνδεσης (log-in). Ο χρήστης αν το επιθυμεί μπορεί πέραν του να χρησιμοποιεί το username του και το password του να χρησιμοποιήσει επίσης το PayPal security key. Ουσιαστικά ο χρήστης αφού εισάγει το username και το password του οδηγείτε σε μία σελίδα στην οποία πρέπει να συμπληρώσει το security key. Αφού το κάνει αυτό πλέον έχει πρόσβαση στο λογαριασμό του. Στην περίπτωση που ο χρήστης έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί το security key αλλά δεν το έχει μαζί του είτε το έχει χάσει , στην σελίδα που κανονικά θα συμπλήρωνε τον αριθμό του security key μπορεί να επιλέξει τον σύνδεσμο lost or forgotten security key. Εκεί θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις ασφαλείας ώστε να πιστοποιήσει την αυθεντικότητα του.

3.Πιστωτική Κάρτα μέσω Alpha Bank.

Ηlogo miniσε συνεργασία με την Alpha Bank σας δίνει την δυνατότητα της άμεσης (On-Line) πληρωμής με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτα VISA, MASTERCARD, MAESTRO και AMERICAN EXPRESS κάνοντας χρήση της υπηρεσίας e-commerse.

H μεταφορά όλων των πληροφοριών πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, η υπηρεσία e-commerse ενημερώνει την logo mini μόνο για την επιτυχία ή αποτυχία της συναλλαγής και όχι για τις πληροφορίες που αφορούν την πιστωτική σας κάρτα, διασφαλίζοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το απόρρητο της συναλλαγής.

horizontal banner